Het HypnoSlank Programma

Het HypnoSlank Programma is een professioneel afslankprogramma, waarmee je eenvoudig en moeiteloos gewicht kunt verliezen. Het gaat je helpen je ideale streefgewicht te bereiken, zonder dieet, meer te moeten bewegen of honger. Elke kilo die je hiermee verliest blijft er voorgoed af.

Het programma bestaat uit acht modules. Elke module bevat twee lessen.

Met dit programma herkalibreer je specifieke delen van je onderbewustzijn die verantwoordelijk zijn voor overgewicht. Dit zal resulteren in 100% natuurlijk gewichtsverlies. Je lichaam gaat meer vet verbranden, je krijgt meer energie en je wordt slanker.

Tijdens het programma start dit proces van gewichtsverlies en dit proces gaat ook daarna gewoon door, zelfs nadat je het programma hebt afgerond, totdat je je ideale streefgewicht hebt bereikt. Daarna blijf je automatisch op je nieuwe gezonde gewicht.

Programmastructuur

Les 1 – Virtuele Maagband

Virtuele Maagband
Laat je maag op natuurlijke manier krimpen en merk voortaan dat je veel sneller vol zit, waardoor de kilo’s eraf vliegen. De Virtuele Maagband heeft exact hetzelfde effect als een gewone fysieke maagband, maar zonder de risico’s. Deze Virtuele Maagband is 100% veilig en geeft zeer betrouwbare en voorspelbare resultaten.

Les 2 – Beheers Honger

Beheers Honger
De meeste mensen die gedieet hebben weten wat het is om de hele tijd aan eten te denken. Na deze les behoren vervelende hongeraanvallen voortaan tot het verleden, waardoor je van nature minder trek hebt en dus ook minder eet.

Les 3 – Afslankmotivatie


Ervaar met deze uiterst krachtige motivatiebooster hoe eenvoudig het is om je afslankmotivatie altijd en overal hoog te houden. Je stoomt rechtstreeks door naar jouw afslankdoel en niets kan je meer stoppen!

Les 4 – Super Metabolisme

Super Metabolisme
Je metabolisme bepaalt de snelheid van je vetverbranding. Deze is in de loop van de tijd vertraagd geraakt of in de ‘overlevingsmode’ (survival-mode) terechtgekomen. Dit is meestal ten gevolge van een dieet. Met deze les herstel je jouw vetverbrandingsmechanisme en zet je hem in de hoogste veilige stand, waardoor je als een speer al jouw overtollige vet gaat verbranden.

Les 5 – Perfecte Porties


Ontdek hoe je 100% vanzelf minder gaat eten en tóch lekker vol zit als je de juiste portiegrootte gebruikt.

Les 6 – Eet Langzamer

Eet Langzamer
Wanneer je langzamer eet, zit je eerder vol en val je af. Dit komt omdat je je spijsverteringssysteem de tijd geeft om het signaal dat je vol zit aan je brein door te geven. Langzame eters zijn dan ook bijna altijd slank. Deze les gaat je helpen om ook een langzame eter te worden.

Les 7 – Wis Suikerverslaving​

Wis Suikerverslaving
Suiker is lekker, verslavend en dikmaker nummer één! Het is dan ook erg belangrijk om van een suikerverslaving af te komen. En dat is precies waar deze les je bij gaat helpen. Je komt snel en eenvoudig van een suikerverslaving af, waardoor je smaak verbeterd, de kilo’s eraf smelten en je een gezondere toekomst voor je hebt.

Les 8 – Beperk Koolhydraten​

Beperk Koolhydraten
Snelle koolhydraten zijn verantwoordelijk voor overgewicht, omdat het suikers zijn. Deze les helpt je in het vervolg minder snelle koolhydraten te eten, waardoor je gaat merken dat afvallen ineens een heel stuk gemakkelijk wordt.

Les 9 – Denk Slank

Denk Slank
Leer denken zoals natuurlijk slanke mensen denken en werk automatisch toe naar een 100% natuurlijk slank en gezond lichaam.​

Les 10 – Superslanke Ik​

Superslanke Ik
Ontwikkel supersnel een sterk positief slank zelfbeeld wat je onderbewustzijn vervolgens gebruikt om in realiteit om te zetten. Mooi slank worden was werkelijk nog nooit zo gemakkelijk!​

Les 11 – Stop Emotie Eten​

Stop Emotie Eten
Deze sessie helpt je je houding naar fastfood opnieuw te bepalen en te ontsnappen aan de val die voor je wordt neergelegd door fastfoodbedrijven. Je zult controle krijgen over je impulsen om fastfood te eten en creëert mentale ruimte om de keuzes te maken die je wilt voor je gezondheid op de lange termijn en je afslankdoelen.​

Les 12 – Stop Eten uit Verveling​

Stop Eten Uit Verveling
Na deze les ga je voortaan iets leuks en creatiefs doen in plaats van dingen te gaan eten uit verveling.​

Les 13 – Gezond Eten is Lekker​

Gezond Eten is Lekker
Gezond eten is belangrijk en deze les helpt je jouw smaak drastisch te verbeteren, zodat je gezond eten vanzelf lekkerder gaat vinden.​

Les 14 – Stop Snacken​

Stop Snacken
Snacken is lekker, maar het draagt wel toe aan overgewicht, vooral als je snacks suiker en/of koolhydraten bevatten. Na deze les werk je ongemerkt toe naar een slanker lichaam, doordat je vanzelf steeds minder ongezond gaat snacken.​

Les 15 – Weg met Fastfood


Deze sessie helpt je je houding naar fastfood opnieuw te bepalen en te ontsnappen aan de val die voor je wordt neergelegd door fastfoodbedrijven. Je zult controle krijgen over je impulsen om fastfood te eten en creëert mentale ruimte om de keuzes te maken die je wilt voor je gezondheid op de lange termijn en je afslankdoelen.​

Les 16 – Lekker en Gezond Koken


Leer bepalen wat werkelijk gezond en lekker is, en verras jezelf en anderen met jouw formidabele gezonde en slankmakende overheerlijke kookkunsten. Je gaat lekker en gezond koken enorm leuk vinden.​

Bonus 1 – Stop Eetbuien


Deze sessie helpt je om los te komen uit de greep die dwangmatige (vr)eetbuien op je kunnen hebben, waardoor je je leven weer terugkrijgt. En dat heeft uiteraard ook een positief effect op je gewicht. Je krijgt mentale rust en het helpt je om van nature slanker te worden.

Bonus 2 – Stop Troost Eten


Deze sessie helpt je te stoppen met het weg eten van je verdriet of ellende. Je voelt je hierdoor sterker en beter en leert op onbewust diep niveau dat eten en emoties volledig gescheiden zaken zijn. Je komt gemakkelijk los van die oude ongewenste troost-eet-gewoonte.

Bonus 3 – Stop TV-Eten


De mentale afwezigheid tijdens tv kijken staat toe dat dikmakend, vet-creërend eten ongemerkt naar binnen glipt, waardoor je al jouw afslankdoelen saboteert en je stiekem dikker wordt. Deze sessie laat lekkere trek tijdens tv kijken compleet verdwijnen, waardoor je vanzelf niet meer eet tijdens tv kijken.

Bonus 4 – Stop Nachteten


Deze sessie helpt je om vanzelf te stoppen met het (vaak stiekem) ‘s avonds of ‘s nachts eten. Je voelt je hierdoor sterker en gezonder en je zult merken dat dit een grote positieve invloed heeft op je gewicht.

Bonus 5 – Krijg het Perfecte Lijf

Krijg het Perfecte Lijf
Bewust heb je geen controle over wáár jouw lichaamsvet het meeste moet verdwijnen. Maar onbewust wél! Met deze sessie ga je als een beeldhouwer je ideale figuur creëren, zoals jij wilt dat je eruit moet zien. Vervolgens gaat jouw onderbewustzijn aan de slag om dit in realiteit om te zetten. En dat is echt heel bijzonder, omdat je dit op geen enkele andere manier kunt realiseren. Met deze sessie verbetert je figuur!

Bonus 6 – Voor Altijd Slank

Voor Altijd Slank
Wanneer je jouw streefgewicht bereikt hebt en je geniet van je mooie slanke figuur, dan wil je dat uiteraard voorgoed zo houden. Deze sessie helpt je om jouw afslankresultaat voor de rest van je leven vast te houden. Je verankert jouw nieuwe slanke programmering voorgoed in je onderbewustzijn, zodat je erop kunt vertrouwen dat je mooi slank blijft voor de rest van je leven.

Wat is een Nachtles

Een nachtles is een speciale les die je afspeelt op het moment dat je naar bed gaat om te slapen. De les bestaat uit 2 delen:

 1. Slaap Inductie
  Dit is het deel dat je helpt in een diepe vaste slaap te vallen. Terwijl je slaapt en diep rust zet je je onderbewustzijn open voor de instructies die daarna volgen.

 2. Werkzame deel
  Dit is het deel dat de juiste instructies bevat om een bepaalde gewenste verandering te realiseren.

  Dit deel wordt, terwijl je slaapt, vele keren achter elkaar herhaald. Soms wel tot 15 keer. Een nachtles duurt ongeveer 5 uur, maar daar merk je niets van, omdat je heerlijk diep slaapt.

  Het is een uiterst effectieve manier om hetzelfde effect te krijgen als wanneer je een basisles meerdere keren zou herhalen. Een nachtles bespaart je veel tijd overdag.

Wat is een Multiliminal

Een Multiliminal is een revolutionaire techniek, waarmee je zonder hypnose sneller dan ooit het gewenste resultaat bereikt! De sessie bestaat uit 1 deel:

 1. Werkzame deel
  Dit is het therapeutische deel dat meteen begint. Je hoort geen achtergrondmuziek, maar natuurgeluiden gecombineerd met speciale geluidstonen die verschillen tussen links en rechts.

  Dit in combinatie met Michel’s stem zorgt ervoor dat je brein binnen 5 minuten in de z.g. ‘super leerstaat’ komt.

  Een Multiliminal duurt kort. Gemiddeld slechts 15-25 minuten. Hierdoor is een Multiliminal ideaal voor bijvoorbeeld even tussen de middag.

  Ook is een Multiliminal perfect geschikt voor mensen die liever geen hypnose willen, maar wel het positieve resultaat!

  Tijdens deze super leerstaat bereiken de suggesties snel en gemakkelijk je onderbewustzijn en heb je nóg sneller het gewenste positieve effect. Een Multiliminal is kort en bespaart je enorm veel tijd.

Wat is een Hypnotherapiesessie

Een hypnotherapiesessie is een audio luistersessie die specifieke instructies bevat voor je onderbewustzijn. De sessie bestaat uit 3 delen:

 1. Inductie
  Dit is het deel dat je helpt in een aangename diepe ontspanning te komen. Hierdoor ontspan je goed en zet je je onderbewustzijn open voor de suggesties die daarna volgen in het werkzame deel.
 2. Werkzame deel
  Dit is het therapeutische deel dat de juiste suggesties bevat om een bepaalde gewenste verandering te realiseren. Je (her)programmeert hiermee een deel van je onderbewustzijn.
 3. Deductie
  Dit is het einde van de sessie. Hierin wordt je weer helemaal ‘wakker’ en wordt de sessie beëindigd. (of als het tijd is om te slapen, helpt de deductie de hypnotische staat over te laten gaan in een normale aangename slaap.)

Wat is een Binaurale Dagsessie

Een binaurale dagsessie is een audio luistersessie die je afspeelt op bijvoorbeeld een smartphone, tablet of mp3-speler. De sessie bestaat uit 1 deel en duurt daardoor korter.

 1. Werkzame deel
  Dit is het therapeutische deel dat meteen begint. Het linker- en rechtskanaal zijn in tijd verschoven en wisselen elkaar af.

  Met de binaurale techniek wordt je bewustzijn afgeleid tijdens de sessie, en dat is precies de bedoeling. Hierdoor kunnen de suggesties eenvoudig je onderbewustzijn bereiken, en zo de gewenste (her)programmering realiseren.

  Je luistert gewoon overdag met ‘oortjes’ of koptelefoon tijdens je normale dagelijkse dingen. Het kost je dus geen extra tijd.
FOUT: inlognaam of wachtwoord incorrect
Probeer nogmaals in te loggen
Log hier in
50% compleet

Vul onderstaande gegevens in en krijg direct toegang tot deze video-cursus

Je gegevens worden niet gedeeld en zijn 100% beschermd, conform AVG-wetgeving.