GRATIS VOORGOED SLANK CLARITY CALL

Zo val je snel en voorgoed af

en krijg je een mooi slank lichaam

Zelfs zonder dieet, sportschool, honger of ander moeilijk gedoe

En ik onthul de schokkende waarheid

waarom een dieet altijd tot teleurstelling leidt

Michel Lejeune

Michel Lejeune

Na dit gratis telefoongesprek (wat GEEN verkoopgesprek is):

Volledig gratis en 100% op jouw situatie gericht!
(beperkt beschikbaar)

Wat zeggen studenten over HypnoSlank?

Jacky

5/5

Geweldig systeem

Geweldig systeem. ik jojode al meer dan 10 jaar en dankzij hypnoslank is dit gestopt. Het afvallen gaat nu helemaal vanzelf. Ben 3 maanden bezig en in die tijd ben ik 2 maten kleiner gegaan. En het mooie is dat ik er weinig voor doe. Ik ben zo blij dat ik dit nu allemaal weet en tegengekomen ben. Ik raad het aan. Warme groet, Jacky

Petra

5/5

Ben 18 kilo kwijt in 6 maanden

Ben een half jaar geleden begonnen met hypnoslank en ben 18 kilo afgevallen. Ik denk dat ik nu op mijn streefgewicht zit want ik hoef niet nog dunner te worden. al met al heem gemakelijk afvallen en geen honger. Mooi resultaat ben er blij mee.

Senna

5/5

Dit is geweldig

Dit is geweldig. Eerst dacht ik dat het nooit zou kunnen werken maar ik had al van alles geprobeerd en dat werkte ook niet. Dus ik gaf het een kans en het is echt niet te geloven. Ik ben in een half jaar 24 pond afgevallen. Echt te gek hoor.

Hoe gaat dit gesprek?

Met de HypnoSlank methode pak je de achterliggende oorzaak aan van je overgewicht. Hierdoor val je voorspelbaar en betrouwbaar 1-3 pond per week af, zonder dieet, zonder meer te moeten bewegen, zonder honger en vooral op een leuke, supereenvoudige, snelle en gezonde manier.

Klik op de knop hieronder om je plek veilig te stellen. Het is een geweldige manier om deze eerste stap te zetten naar een voorgoed mooi slank lichaam!

(beperkt beschikbaar)

Ga niet weg met

lege handen!

De rest van je leven zul je genieten van een mooi slank lichaam.

Meld je aan voor een gratis Voorgoed Slank Clarity Call

Wat is een Nachtles

Een nachtles is een speciale les die je afspeelt op het moment dat je naar bed gaat om te slapen. De les bestaat uit 2 delen:

 1. Slaap Inductie
  Dit is het deel dat je helpt in een diepe vaste slaap te vallen. Terwijl je slaapt en diep rust zet je je onderbewustzijn open voor de instructies die daarna volgen.

 2. Werkzame deel
  Dit is het deel dat de juiste instructies bevat om een bepaalde gewenste verandering te realiseren.

  Dit deel wordt, terwijl je slaapt, vele keren achter elkaar herhaald. Soms wel tot 15 keer. Een nachtles duurt ongeveer 5 uur, maar daar merk je niets van, omdat je heerlijk diep slaapt.

  Het is een uiterst effectieve manier om hetzelfde effect te krijgen als wanneer je een basisles meerdere keren zou herhalen. Een nachtles bespaart je veel tijd overdag.

Wat is een Multiliminal

Een Multiliminal is een revolutionaire techniek, waarmee je zonder hypnose sneller dan ooit het gewenste resultaat bereikt! De sessie bestaat uit 1 deel:

 1. Werkzame deel
  Dit is het therapeutische deel dat meteen begint. Je hoort geen achtergrondmuziek, maar natuurgeluiden gecombineerd met speciale geluidstonen die verschillen tussen links en rechts.

  Dit in combinatie met Michel’s stem zorgt ervoor dat je brein binnen 5 minuten in de z.g. ‘super leerstaat’ komt.

  Een Multiliminal duurt kort. Gemiddeld slechts 15-25 minuten. Hierdoor is een Multiliminal ideaal voor bijvoorbeeld even tussen de middag.

  Ook is een Multiliminal perfect geschikt voor mensen die liever geen hypnose willen, maar wel het positieve resultaat!

  Tijdens deze super leerstaat bereiken de suggesties snel en gemakkelijk je onderbewustzijn en heb je nóg sneller het gewenste positieve effect. Een Multiliminal is kort en bespaart je enorm veel tijd.

Wat is een Hypnotherapiesessie

Een hypnotherapiesessie is een audio luistersessie die specifieke instructies bevat voor je onderbewustzijn. De sessie bestaat uit 3 delen:

 1. Inductie
  Dit is het deel dat je helpt in een aangename diepe ontspanning te komen. Hierdoor ontspan je goed en zet je je onderbewustzijn open voor de suggesties die daarna volgen in het werkzame deel.
 2. Werkzame deel
  Dit is het therapeutische deel dat de juiste suggesties bevat om een bepaalde gewenste verandering te realiseren. Je (her)programmeert hiermee een deel van je onderbewustzijn.
 3. Deductie
  Dit is het einde van de sessie. Hierin wordt je weer helemaal ‘wakker’ en wordt de sessie beëindigd. (of als het tijd is om te slapen, helpt de deductie de hypnotische staat over te laten gaan in een normale aangename slaap.)

Wat is een Binaurale Dagsessie

Een binaurale dagsessie is een audio luistersessie die je afspeelt op bijvoorbeeld een smartphone, tablet of mp3-speler. De sessie bestaat uit 1 deel en duurt daardoor korter.

 1. Werkzame deel
  Dit is het therapeutische deel dat meteen begint. Het linker- en rechtskanaal zijn in tijd verschoven en wisselen elkaar af.

  Met de binaurale techniek wordt je bewustzijn afgeleid tijdens de sessie, en dat is precies de bedoeling. Hierdoor kunnen de suggesties eenvoudig je onderbewustzijn bereiken, en zo de gewenste (her)programmering realiseren.

  Je luistert gewoon overdag met ‘oortjes’ of koptelefoon tijdens je normale dagelijkse dingen. Het kost je dus geen extra tijd.
FOUT: inlognaam of wachtwoord incorrect
Probeer nogmaals in te loggen
Log hier in
50% compleet

Vul onderstaande gegevens in en krijg direct toegang tot deze video-cursus

Je gegevens worden niet gedeeld en zijn 100% beschermd, conform AVG-wetgeving.